OP ZOEK NAAR EEN HOUTEN TUINPOORT?

Wij bieden u een uitgebreid assortiment duurzame tuinpoorten. Dus bent u op zoek naar een passende houten tuinpoort? Wij ontwerpen, maken en leveren diverse soorten houten tuinpoorten, zoals grote toegangspoorten, één meter poorten of combinatie veldhekken. Alle tuinpoorten zjin beschikbaar in grenenhout en eik. De standaard hoogte van onze poorten is 105 centimeter. De breedtes verschillen per type poort, tussen 90 en 360 centimeter. Onze tuinpoorten worden geleverd inclusief hang- en sluitwerk. Daarnaast kunnen wij uw tuinpoort ook installeren.

Houten tuinpoorten

HOUTEN TUINPOORT MET HEKWERK

Naast ons standaard assortiment tuinpoorten, kunt u ook kiezen voor een passend hekwerk bij uw poort. Alle houten poorten kunnen worden geleverd met bijvoorbeeld Engels hekwerk. U kunt dus bij ons terecht voor het complete plaatje.

HOUTEN TUINPOORTEN OP MAAT

Bij ons bent u garant van een solide tuinpoort, maar mocht u graag een tuinpoort op maat willen, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Mogelijkerwijs wilt u een kleine of grote aanpassing maken aan één van onze huidige tuinpoorten, zodat deze beter past in uw omgeving. Dit is mogelijk. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

EEN VOLLEDIGE LEVERING

Wij leveren alle tuinpoorten inclusief hang- en sluitwerk en zonder zware hoekposten. Wanneer u bij ons besteld of een offerte aanvraagt, geven wij u een prijs inclusief hang en sluitwerk. Zo hoeft u zich dus nooit zorgen te maken over de conformiteit en kwaliteit van uw aankoop.

ADVIES EN PLAATSING HOUTEN TUINPOORTEN

De plaatsing van houten tuinpoorten en omheiningen vergen maatwerk. Wij helpen u graag met advies voor plaatsing en de plaatsing zelf. Zodat u langdurig plezier heeft van uw tuinpoort. Daarom staan wij ook klaar voor al uw vragen. We bieden u met plezier ons professioneel advies aan en staan ook graag in voor eenvakkundige plaatsing van al uw tuinpoorten.

HOE BESTELLEN?

WIj zijn zes dagen per week beschikbaar voor vragen en levering. We leveren zowel in Nederland als België. Wilt u graag houten tuinpoort bestellen, dan kan u dit ook telefonisch (+31(0)341-560476) of via e-mail doen. Wij helpen u graag!