Wilt u een Douglas houten picknicktafel kopen? Dan zit u goed op deze pagina. We leveren tafels in diverse vormen en maten. Onze picknicktafels zijn met zorg geproduceerd van duurzaam en kwalitatief materiaal. Het Douglas wat we voor onze tafels gebruiken is van Nederlandse oorsprong.

123picknicktafel – De grootste in picknicktafels

Met 25 jaar ervaring in het maken van picknicktafels bent u bij 123picknicktafel op de juiste plek om uw picknicktafel online te kopen.

 

Materiaal en duurzaamheid

Onze houten picknicktafels worde met zorg gemaakt. Al ons Douglas hout is van Nederlandse oorsprong en van top kwaliteit. We zagen ons hout zelf. Vervolgens zoeken we met zorg de mooiste stukken hout uit voor de picknicktafels. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw picknicktafel duurzaam is en een gezonde uitstraling geeft aan uw tuin.

 

In welke maten zijn onze picknicktafels verkrijgbaar?

Wij leveren onze picknicktafels in maten beginnend bij 160 cm en oplopend tot wel 5 meter. De kleine picknicktafels van 2 meter en minder zijn uitermate geschikt voor een kleine achtertuin. Voor wie liever wat groters heeft zijn er de 3 en 4 meter tafels. De unieke 5 meter lange Nevada picknicktafel is voor wie het groot aan wil pakken. Op deze tafel passen 14 tot wel 18 personen.

Dan zijn er ook nog de ronde picknicktafels. De diameter van het tafelblad van deze tuintafel is 120 cm.

Zelfs de grootste picknicktafels worden bij u gemonteerd aan huis geleverd.

 

Afwerking

Alle tuinmeubels bij 123picknicktafel worden tot in detail afgewerkt.

Voordat onze picknicktafels de deur uit gaan voor verkoop worden ze gecontroleerd. Door zorgvuldig schuur- en schaafwerk kunt u genieten van een meubelstuk wat er niet alleen goed uitziet maar ook goed aanvoelt.