HOUTEN POORTEN

Een houten poort is het sluitstuk van uw omheining, waarbij stevigheid maar ook duurzaamheid essentieel is. Natuurlijk moet de poort ook passen bij de omgeving en uw omheining. U vervangt niet elke dag een poort. Voor geschikte houten poorten en bijpassende omheining bent u bij Jaap de Vries in Ermelo aan het juiste adres. Met ons ruime assortiment heeft u veel keuze en vindt u zeker een poort die past bij uw omgeving en stijl. Bovenal staat kwaliteit voorop!

Onze toegangspoorten zijn in verschillende soorten en maten leverbaar en worden geheel naar uw wens gemaakt. Wij gebruiken eikenhout of douglashout. Daarnaast worden de poorten geleverd inclusief Engels hang- en sluitwerk. Onze houten poort is geheel handmatig en ambachtelijk gemaakt van de allerbeste houtsoorten. Het hout wordt vooraf met zorg behandeld om het in een zo goed mogelijke staat te kunnen houden.

Houten poorten

MOGELIJKHEDEN HOUTEN POORTEN VAN DE VRIES

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen heeft en daarom hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan houten poorten. Alle poorten zijn op maat te bestellen, maar u bent ook gegarandeerd van een goede en duurzame kwaliteit. Wij werken alleen met kwalitatief en sterk hout.

HOUTEN POORTEN MET ENGELS HEKWERK

Dit soort poort – zoals al onze houten poorten – wordt volledig geleverd, inclusief zware hoekposten en Engels hang- en sluitwerk. Zij wordt standaard aangeboden in grenenhout of eik. De standaardbreedtes kunnen daarbij variëren tussen 90 en 360 centimeter.

GROTE HOUTEN TOEGANGSPOORTEN

Ook deze houten poorten worden volledig geleverd, inclusief hoekposten en Engels hang- en sluitwerk. De hoogte ervan is 105 centimeter. Zij zijn beschikbaar in grenenhout of eik en met standaardbreedtes tussen 210 en 360 centimeter.

EÉN METER HOUTEN POORTEN

Deze poorten tussen 90 en 180 centimeter breed en 105 centimeter hoog worden geleverd met Engels hang- en sluitwerk en hoekposten. Zij zijn uitgevoerd in grenenhout of eik.

COMBINATIE VELDHEK

Onze combinatie veldhekken (hek en poort) worden volledig geleverd in grenenhout of eik. De afmetingen bedragen 90×180 centimeter of 90×210 centimeter.

HOE BESTEL IK EEN HOUTEN POORT BIJ JAAP DE VRIES ERMELO?

Een houten poort vereist enig maatwerk en daarom zijn wij altijd bereid u te helpen met gespecialiseerd advies en/of vakkundige plaatsing. Mocht u vragen hebben of een offerte willen dan mag u altijd vrijblijvend contact op nemen via: (0031)341-560476 of een e-mail sturen naar info@123picknicktafel.nl. Wij staan u graag te woord.