HOUTEN AFSLUITINGEN VAN DE VRIES

Aandacht voor een passende houten afsluiting zorgt voor een compleet plaatje. Weinig materialen zorgen met een soortgelijke duurzaamheid voor een eenzelfde natuurlijke integratie en bij Jaap de Vries bieden wij u een ruim aanbod houten afsluitingen.

Wanneer u uw weiland, tuin of openbaar groen wilt omheinen, zoekt u natuurlijk een passende afsluiting, die opgaat in de natuurlijke omgeving. Hiervoor is een houten afsluiting zeer geschikt. Het is een duurzame, stevige, maar bovenal esthetische oplossing. Daarnaast heeft een houten afsluiting als voordeel dat ze functioneel en onderhoudsvrij zijn, maar ook in verschillende prijsklassen te verkrijgen zijn. U vindt dus zeker een houten afsluiting, die past bij uw stijl en uw budget. De houten afsluitingen van Jaap de Vries Ermelo zijn op maat te verkrijgen en passen zeker in elk budget.

Houten afsluitingen

FRANS HEKWERK

Het Frans hekwerk bestaat uit rechte houten latten met een afgepunte top. Met ijzerdraad worden de latten strak gespannen, ondanks de afstand tussen de latten. Het heeft een modern en strak design. U kunt deze houten afsluiting verkrijgen bij ons op rollen van tien meter.

ENGELS HEKWERK

De gekloofde latten met een tussenafstand van acht tot tien centimeter is typerend voor het Engels hekwerk. Het is een veelzijdig en duurzaam hekwerk. Daarnaast ook nog eens eenvoudig te plaatsen.

HOUTEN AFSLUITINGEN VAN KASTANJE PALEN

Zowel het Frans, als Engels hekwerk wordt gemaakt van kastanje palen. Bij de Vries kunt u deze ook per stuk bestellen. Op die manier heeft u altijd een afsluiting op maat. Onze kastanje palen hebben een standaard hoogte tussen 160 en 180 centimeter en zijn acht tot tien centimeter dik.

HOE KUNT U HOUTEN AFSLUITINGEN BESTELLEN?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze ruime keuze houten afsluitingen? Neem een kijkje in onze webshop voor meer informatie. Natuurlijk vertellen we u graag meer. U kunt ons telefonisch benaderen op het nummer +31(0)341-560476, maar u mag natuurlijk ook e-mailen naar info@123picknicktafel.nl.