SCHAPENHOK

Bekend geworden met zijn uniek aanbod van handgemaakte, houten picknicktafels van topkwaliteit; heeft Jaap de Vries een reputatie hoog te houden qua houten buitenconstructies. Dat is zeker gelukt met dit stijlvol schapenhok, een uniek en prachtig product uit onze collectie. Ook uw kleinvee verdient immers een sfeervol buiten.

schapenhok

Bovenstaand vindt u een prachtig duurzaam schapenhok, op maat gemaakt voor de kinderboerderij in Den Helder.

HET SCHAPENHOK VAN DEN HELDER

Het toonmodel van de Vries’ nachthok voor dieren is live te bewonderen op de kinderboerderij te Den Helder. Dit nachthok uit Douglas-hout heeft een proportie van 2,75 x 2,75 meter en is 2,30 meter hoog. Het biedt ‘s nachts onderdak en slaapgelegenheid aan een tiental schapen.

DUURZAAM EN DIERVRIENDELIJK

Het hout gebruikt voor de opbouw van ons nachthok is uitzonderlijk duurzaam. De constructie als die van een klein tuinhuis wordt vooraan afgebakend met een handige schutting. Deze wand leidt uw schapen zonder moeite naar hun slaapplek en zorgt voor een rustige, overzichtelijke omgeving in het hok zelf. Het schapenhok van de Vries is dus duurzaam én diervriendelijk. Het brengt uw schaapjes zonder moeite of onrust op het droge.

MAATWERK

Ons schapenhok wordt speciaal op uw maat gemaakt. Het is daarom beschikbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Aarzelt u daarom niet om ons uw wensen over te brengen en wij bezorgen u snel en vrijblijvend een offerte op aanvraag.

HOE BESTEL IK MIJN EIGEN SCHAPENHOK?

De Vries is zes dagen per week open: van maandag tot vrijdag tussen 09.00 en 22.00u, en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00u. Wij leveren probleemloos in Nederland en in België. Uw eigen nachthok kunt u dan ook gemakkelijk bij ons bestellen, dat kan telefonisch op het nummer (+31) 0341-560476, of via de mailbox op het adres info@123picknicktafel.nl Dus bent u op zoek naar een passend houten schapenhok? Contact ons vandaag nog!