KINDERPICKNICKTAFEL

Op zoek naar houten kinderpicknicktafel? Met ruim 20 jaar ervaring helpen wij u graag aan de mooiste houten producten. Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voorop. Dat is ook zeker niet anders voor onze ‘New Mexico Kids’ kinderpicknicktafel. Een ongetwijfelde en unieke speelse picknicktafel voor jong en oud.

Kinderpicknicktafel

De kinderpicknicktafel New Mexico kids.

EEN KINDERPICKNICKTAFEL

Een unieke picknicktafel voor kinderen is zeker een aanwinst in uw tuin. Met een perfecte zithoogte biedt het zitplaats aan uw kinderen, maar het is ook een speelplaats om lekker aan te knutselen of te kleuren.

KINDERPICKNICKTAFEL NEW MEXCIO

Op de bovenstaande foto ziet u onze kinderpicknicktafel ‘New Mexico Kids’. Deze picknicktafel staat garant voor kwaliteit en speelplezier. De picknicktafel is gemaakt van douglas hout. Dit hout zorgt voor extra stevigheid en maakt de picknicktafel zeer duurzaam. Daardoor is onderhoud amper nodig en zal het langer mee gaan.

AFMETINGEN KINDERPICKNICKTAFEL

Het tafelblad en de zitting zijn opgebouwd uit douglas schaaldelen van maar liefst drie centimeter dik. Het onderstel is vervaardigd uit douglas planken en heeft afmetingen van 10×5 centimeter.
De afmetingen van de ‘New Mexico Kids’ picknicktafel is ideaal voor uw kinderen. Met een lengte van 120 centimeter en breedte van 75 centimeter is er voldoende speelplaats. De zithoogte is ongeveer 30 centimeter en perfect voor uw kinderen, hetzelfde geldt voor het tafelblad van circa 85 centimeter.

EEN PICKNICKTAFEL DIE OOK GESCHIKT IS VOOR OUDERS

Onze kinderpicknicktafel sluit ouders niet uit. Met onze afmetingen zijn ouders niet uitgesloten. U kunt gemakkelijk plaats nemen aan de picknicktafel want het biedt zitplaats voor zeker zes personen. U hoeft dus niet een aparte picknicktafel aan te schaffen voor uzelf.

GEBRUIK VAN HOUTEN MATERIALEN

Sinds 1997 maken wij verscheidene producten van duurzaam hout. We eisen altijd de hoogste kwaliteit voor elk product. U kunt dus er vanuit gaan dat onze kinderpicktafel aan al uw eisen zal voldoen.

MEER INFORMATIE

Wilt u een picknicktafel speciaal voor uw kinderen? Dan bent u bij Jaap de Vries in Ermelo aan het juiste adres. Wij leveren zowel in Nederland, als in Belgie. Wilt u graag meer informatie of een offerte aanvragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag van 08:00 tot 12:30, via het nummer (31+)0341-560476. U kunt natuurlijk ook altijd e-mailen naar info@123picknicktafel.nl