KASTANJE HEKWERK

Kastanje hekwerk is een goede keuze voor het omheinen van een tuin, grasveld, weide of ander groen. Als u een fraai hekwerk van natuurlijke materialen wilt kunt u kiezen voor de houten hekwerken van Jaap de Vries Ermelo. Onze hekwerken bestaat uit latten van hout van de tamme kastanje (Castanea sativa) die verbonden zijn door middel van ijzerdraad. De duurzaamheid van deze hekken is hierdoor erg hoog. Onze kastanje hekken kunnen voor diverse toepassingen worden gebruikt. Daarnaast zijn onze hekwerken gemaakt van verantwoord hout, zodat u zeker weet dat u een verantwoorde omheining heeft.

Kastanje hekwerk

KASTANJEHOUTEN HEKWERKEN

De tamme kastanje (dus niet de paardenkastanje, Aesculus) komt uit het zuiden van Europa, maar groeit ook in koudere klimaten, bijvoorbeeld in Nederland. Het hout is door de eeuwen heen veel gebruikt als timmerhout en om hekwerkenvan te maken. Onze hekwerken zijn gemaakt van dit soort hout. Het hout staat er bekend om stevig en duurzaam de zijn. De hekwerken gaan lang mee en zorgen tevens voor een natuurlijke uitstraling.

FRANS OF ENGELS KASTANJE HEKWERK

Kastanje hekwerken bestaan er in twee varianten: het Franse en het Engelse hekwerk. Het Franse hekwerk is gemaakt van wat rechtere latten dan het Engelse hekwerk en de Franse hekwerken zien er iets netter uit. Het ijzerdraad van een Frans hekwerk is strakker gewikkeld om de kastanje palen en deze palen zijn van boven gepunt. In beide gevallen heeft u een uiterst degelijk hekwerk. Afhankelijk van uw smaak kunt u de voorkeur geven aan een van de twee.

OVER ONS FRANS HEWERK

Frans hekwerk is gemaakt van gekloofde latten kastanjehout. De latten zijn aan elkaar gevlochten met sterk gegalvaniseerd ijzerdraad. Ook zijn de punten van de latten scherper dan die van het Engels hekwerk. De latten van het Frans hekwerk zijn rechter en het draad is strakker gewikkeld. Hierdoor ontstaat er een strakke uitstraling! Kastanjehout heeft een zeer hoge duurzaamheid. Het kan dus ook probleemloos langdurig onbehandeld worden. Het hout is afkomstig uit de Franse productiebossen en daardoor is het niet belastend voor het milieu.

HOGE KWALITEIT KASTANJE HEKWERK

Kastanjehout is gewild, onder meer omwille van de duurzaamheid van het hout. Kastanjehout is uitstekend bestand tegen het Nederlandse klimaat. Daarnaast is kastanjehout erg fraai. Wanneer u graag een natuurlijke schutting of omheining wilt is kastanjehout een goede keuze. U kunt hier vele jaren plezier beleven. Doordat de hekwerken van kastanje bestand zijn tegen het Nederlandse weer gaan de herkwerken mee voor een lange periode. Daarnaast komt ons hout uit gecontroleerde bossen, waardoor wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

MOGELIJKHEDEN VAN KASTANJE HEKWERKEN

Onze hekwerken kunt u gebruiken om uw terrein of om een weide af te bakenen. Bij Jaap de Vries Ermelo kunt u terecht voor hekwerken in verschillende formaten en lengtes. Wij helpen u graag met de keuze van het juiste formaat en soort kastanje hekwerk. Heeft u dus vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wilt u een fraai, degelijk en klassiek hekwerk voor een sfeervol buiten? Ga dan voor een Frans of Engels kastanje hekwerk van Jaap de Vries Ermelo. Hiermee weet u zeker dat u voor verantwoorde hekwerken met de hoogste kwaliteit kiest.