Picknicktafel kopen? Bekijk hier ons assortiment aan grote en kleine houten picknicktafels

Wil je een picknicktafel kopen, groot of klein? Dan zit je goed op deze pagina. We leveren picknicktafels in diverse maten, vormen en houtsoorten. Onze picknicktafels zijn met zorg geproduceerd van duurzame en kwalitatieve materialen. Het eiken- en douglashout wat we voor onze picknicktafels gebruiken is van Nederlandse oorsprong.

 

Over onze picknicktafels

Bekend geworden met zijn uniek aanbod van handgemaakte, houten picknicktafels van topkwaliteit; heeft Jaap de Vries een reputatie hoog te houden qua houten buitenconstructies.
Rechts vindt u een prachtig duurzaam eikenhouten picknicktafel. Op deze productenpagina koopt u beide eikenhouten en Douglas picknicktafels.

DUURZAAM EN MILIEUVRIENDELIJK

Het hout gebruikt voor de opbouw van onze picknicktafels is uitzonderlijk duurzaam. Het eiken- en Douglashout is van Nederlandse oorsprong en draagt hierbij mee aan een milieuvriendelijk klimaat: geen milieubelastend transport.

VAKWERK

Met meer dan 25 jaar ervaring is ons aanbod uitgebreid en uitgewerkt. Onze picknicktafels en banken zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. De hoogte van het tafelblad en het zitvlak zorgen voor een comfortabele zithouding. Zo kunt u gegarandeerd genieten van uw sfeervolle picknicktafel of bank.

HET BESTELLEN VAN MIJN PICKNICKTAFEL?

In onze webshop hierboven kunt u uw picknicktafel direct online bestellen. Wij leveren uw picknicktafels en banken aan huis, gemonteerd, naast de wagen.

picknicktafel kopen | mooie picknicktafels | sfeervol buitenmeubiliair