HOUTEN LOOPBRUG

Altijd al op zoek geweest naar een mooie houten loopbrug? Dan bent u bij Jaap de Vries Ermelo aan het juiste adres!

Houten loopbrug

HOUTEN LOOPBRUG

Onze houten loopbruggen zijn gemaakt van duurzaam hout en worden speciaal voor u op maat gemaakt. De bruggen worden met de hand vervadigd en hebben hierdoor de beste kwaliteit. Elke brug is voor ons even belangrijk en daarom doen wij onze uiterste best een loopbrug voor u te maken met de allerbeste kwaliteit.
De bruggen zijn ook te gebruiken als bijvoorbeeld fietsbrug en kunnen ook, naast eikenhout, van hardhout worden gemaakt.

DUURZAAM HOUT

Onze bruggen worden van duurzaam hout gemaakt, wij gebruiken voor de productie van onze bruggen eikenhout met de allerbeste kwaliteit en dit garanderen wij u ook. Bent u niet tevreden? Dan zijn wij dit ook niet. U heeft ook de keuze uit hardhout.

MAATWERK

Al onze houten bruggen worden met grote zorgvuldigheid op maat gemaakt, een brug is dus écht maatwerk! De bruggen kunnen geleverd worden met een lengte van maximaal 8 meter en een breedte van 2 meter.

ADVIES EN PLAATSING HOUTEN LOOPBRUG

De plaatsing van een brug vergt steevast maatwerk. Uw natuurgoed is uw natuurgoed en geen ander. Daarom helpen wij u graag met al uw vragen. Wij bieden u met plezier ons professioneel advies aan en zullen een loopbrug ook plaatsen. Vele tevreden klanten gingen u al voor!

HOE BESTELLEN?

Wij staan zes dagen op zeven ter uwer beschikking en leveren zowel in Nederland als in België. Wij staan u graag te woord in aan de telefoon (+31(0)341-560476) of via e-mail.