WAT IS FRANS HEKWERK?

Voor de omheining van uw tuin, weide of perk is Frans hekwerk zeker een overweging waard.
Deze houten omheining staat bekend voor zijn duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.

Frans hekwerk is te herkennen aan de latten waarmee het is opgebouwd. Deze latten zijn rechter dan bij het Engels hekwerk en hebben een afgepunte top. De latten worden geplaatst met een tussenafstand van vier à vijf centimeter en worden strak gespannen met ijzerdraad. Dit geeft het hekwerk een strak en modern design, zonder dat het rustieke en natuurlijke karater verloren gaat. Om het hekwerk stevig te verankeren en weerstand te bieden, worden de latten gemonteerd op kastanjepalen. Deze worden om de twee meter bevestigd.

Frans hekwerk

MOGELIJKHEDEN FRANS HEKWERK BIJ JAAP DE VRIES

Ons Frans hekwerk is beschikbaar in verschillende hoogtes tussen 100 en 200 centimeter. Het wordt standaard geleverd op rollen van circa 5 of 10 meter. De kastanjepalen zijn daarbij per stuk te verkrijgen. Zo kunt u het aantal gemakkelijk afstemmen op uw behoeftes en de te omheimen oppervlakte. Deze palen zijn standaard 160 centimeter hoog en 8 tot 10 centimeter dik.

Bij de keuze, opbouw en uitwerking van uw hekwerk moet u rekening houden met een minimum maatwerk. Wilt u graag hulp hierbij? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons! Wij bieden u graag professioneel advies of plaatsen vakkunidg uw Frans hekwerk ter plaatse. Let op: ons hekwerk kan enkel worden geleverd op de begane grond! 

MEER INFORMATIE

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze hekwerken en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons! We staan u graag te woord voor advies en vertellen u graag meer over de levering. Wilt u graag een Frans hekwerk bestellen, dan kunt u telefonisch contact opnemen via (+31)0431-560476. Onze klantenservice is bereik van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 en op zaterdag tussen 08:30 en 12:30. U kunt natuurlijk ook altijd mailen naar info@123picknicktafel.nl