WAT IS ENGELS HEKWERK?

Als u op zoek bent naar een stijlvolle en tijdloze omheining voor uw tuin, landgoed, weide of (dieren)perk, dan is Engels hekwerk zeker uw overweging waard. In een lange traditie heeft het alvast de ‘test of time’ doorstaan en biedt het een uitstekende mix van stijl, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.

Engels hekwerk is een houten hekwerk dat wordt gekenmerkt door de gekloofde latten, waaruit het is opgebouwd. Deze worden typisch in elkaar ‘gevlochten’ met gegalvaniseerde staaldraad (ijzerdraad). Tussen de gekloofde latten wordt doorgaans een afstand van 8 tot 10 centimeter voorzien. Om de twee meter wordt een dikkere, kastanje paal bevestigd om de constructie te monteren. Zo wordt het hek stevig verankerd en van de nodige weerstand voorzien. Het geeft het hekwerk een ongeëvenaarde duurzaamheid en een uitgesproken, natuurlijk en rustiek gevoel. Daarom integreert dit type hekwerk zich uitstekend in de meest diverse landschappen. Naast dit Engels hekwerk, leveren wij ook Frans hekwerk.

Engels hekwerk

TOEPASSINGEN VAN ENGELS HEKWERK

Engelse hekwerken worden toegepast in tuinen, parken en rondom het erf. Het hekwerk geeft een rustieke sfeer en past daarom heel mooi bij tuinen en parken. Daarnaast is het multifunctioneel en een flexibel hekwerk. Engelse hekwerken worden gemaakt van kastanje. Dit zorgt ervoor dat een Engels hekwerk een lange levensduur heeft, maar ook onderhoudsvrij is.

MOGELIJKHEDEN ENGELS HEKWERK BIJ JAAP DE VRIES

Wij bieden Engelse hekwerken aan in verschillende maten. Zo kunt u bij ons Engelse hekwerken krijgen in verschillende hoogtes tussen 45 centimeter en 183 centimeter. Onze kastanjepalen hebben een standaard hoogte van 180 centimeter. Ze zijn per stuk verkrijgbaar. Zo kunt u de hoeveelheid gemakkelijk aanpassen aan uw behoefte en de te omheinen oppervlakte.

Bij het Engelse hekwerk horen ook toegangspoorten. Deze toegangspoorten kunnen wij speciaal op maat maken. Zodat alles precies naar wens is.

Een omheinig vereist enig maatwerk. Aarzel dus niet om contact op te nemen met ons voor advies. Wij bieden graag professioneel advies, maar kunnen ook het hekwerk vakkundig plaatsen.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over onze producten of wilt u een Engels hekwerk bestellen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord! U kunt ons telefonisch bereiken op maandag tot en vrijdag van 08:00 tot 18:00 en zaterdag van 08:30 tot 12:30 op het nummer (31+)0341-560476. U kunt natuurlijk ook altijd e-mailen naar info@123picknicktafel.nl. We leveren de producten in zowel Nederland, als België.