BOOMSTAM PICKNICKTAFEL

Bent u op zoek naar boomstam picknicktafel? Jaap de Vries te Ermelo is in Nederland en België beroemd voor zijn uitzonderlijk aanbod van kwaliteitsvolle, handgemaakte picknicktafels. Zeker de moeite waard is onze rijke collectie boomstamtafels.

Boomstam picknicktafel

WAT IS EEN BOOMSTAM PICKNICKTAFEL?

Een boomstam picknicktafel komt aan zijn naam doordat het tafelblad groot is en vaak uit één stuk bestaat. Hierdoor lijkt het alsof de tafel gemaakt is van één enkele boomstam. In werkelijkheid worden er vaak meerdere soorten hout gebruikt, om zo de perfecte tafel te creëren.

EEN BOOMSTAM PICKNICKTAFEL VAN JAAP DE VRIES

Onze picknick boomstamtafels zijn gemaakt van verschillende soorten kwalitatief goed hout zoals eiken- en kastanjehout. Onze tafels zijn geschikt voor zowel volwassen als kinderen en bieden genoeg beenruimte. Boomstamtafels hebben een stoere look en worden aan de zijkant schuin afgewerkt. Doordat de tafel van hout wordt gemaakt heeft deze een natuurlijke uitstraling. Hij past dus perfect in uw tuin en gaat mooi op in de omgeving.

EEN GROTE BOOMSTAM PICKNICKTAFEL GEEFT PLEK VOOR IEDEREEN

Bent u op zoek naar een mooie boomstamtafel waar u met meerdere mensen aan kunt zitten? Dan is een picknick boomstamtafel ideaal. In de zomer is het heerlijk om aan een grote picknicktafel te zitten, te genieten van het weer en van elkaar. Wij hebben meerdere soorten boomstamtafels in verschillende designs, maten en soorten.

UNIEKE EN DUURZAME BOOMSTAMTAFEL

Wij maken al onze tafels met de hand. Elke tafel is dus uniek en van een uitstekende en degelijke kwaliteit. De tafels zijn erg sterk en kunnen veel personen tegelijk dragen. Wij maken al 20 jaar tafels met een landelijke en natuurlijke uitstraling en garanderen dan ook onze kwaliteit. Met onze constructies weet u zeker dat u een duurzame oplossing heeft. Onze boomstamtafels gaan jarenlang mee. Doordat we de tafels handmatig maken kunnen we aan al uw wensen voldoen. Wilt u liever een wat verfijndere tafel of juist een stoere uitstraling? Wij hebben voor al uw wensen een oplossing.

ONS RUIME ASSORTIMENT BOOMSTAM PICKNICKTAFELS

LIBERTY

Onze Liberty boomstamtafel is bijzonder geschikt om gezellig buiten te tafelen. De tafel – opgebouwd uit Franse eik – heeft een hoog zitcomfort en veel beenruimte. Zijn Bourgondisch uiterlijk nodigt uw gasten vanzelf uit aan tafel.

BOSTON

De Boston is handgemaakt uit Douglas-hout. De rond geschilde poten van tamme kastanje zijn twintig tot tweeëntwintig centimeter dik en daarom uitzonderlijk stevig.

NEW YORK

Zoals de stad is ook deze picknicktafel van een ongeziene stroomlijning. De drie meter lange uitvoering in geschaafd Douglas-hout kan een grote groep aanzittenden verwerken. Een onderstel van balken (10 x 5 centimeter) zorgt voor stevigheid en een robuust uiterlijk.

VIRGINIA

De Virginia is maar liefst vier meter lang en weegt zo’n tweehonderd kilogram. Uitgelezen voor grote gezelschappen biedt deze tafel u alle comfort en stevigheid die u van vakkundig behandeld Douglas-hout kunt verwachten.

COLORADO

Met zijn lengte van 1,80 meter is de Douglas een zeer gezellige picknicktafel. Hij is ideaal voor een knusse zondagnamiddag in de tuin met uw gezin.

ARIZONA

De Arizona is bijzonder geschikt voor kleinere tuinen. Deze elegante tafel uit Douglas-hout is 1,20 meter lang en wordt gekenmerkt door een erg gave afwerking.

OHIO

Oerdegelijk’ is het juiste woord voor deze Ohio uit Douglas-hout. De 1,50 meter lange tafel wordt getypeerd door een duurzame én reine afwerking.

UW BOOMSTAM PICKTAFEL BESTELLEN EN LATEN LEVEREN

Wij leveren de tafels gemonteerd of in losse onderdelen bij u op locatie. Het is ook mogelijk om de tafel zelf af te halen. Bij ons koopt u een uniek houten product, waar u jarenlang plezier van heeft. Wilt u graag meer informatie over de kosten of levering? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.  Jaap de Vries staat zes dagen per week voor u klaar. Wij leveren in Nederland en in België. Bestellen kunt u telefonisch (+31)0341-560476) of per e-mail.